Skip to Content
Champions League-wedstrijd Manchester United – Valencia morgen voor het eerst live op ZES met studiogast Jacky Mathijssen

Champions League-wedstrijd Manchester United – Valencia morgen voor het eerst live op ZES met studiogast Jacky Mathijssen

Lukaku vs. Batshuayi: wie wint de tweede groepsfasewedstrijd?

Morgen, dinsdag 2 oktober, komen er heel wat Belgen in actie in de tweede groepsfasewedstrijd van de UEFA Champions League. Zo ontvangen Rode Duivels Romelu Lukaku en Marouane Fellaini met Manchester United het Spaanse Valencia, de club van hun collega-Rode Duivel Michy Batshuayi. De wedstrijd is vanaf 20.30 volledig live te volgen op ZES. Ook online kunnen voetbalfans terecht op VIER.be voor de livestream.

United won zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen Young Boys overtuigend met 0-3. Valencia ging thuis met 0-2 onderuit tegen Juventus. The Reds lieten het afgelopen week wel afweten in de League Cup, het Engelse bekertoernooi. Daarin verloren ze met strafschoppen van tweedeklasser Derby County. Daarnaast rommelt het ook nog eens tussen coach Mourinho en sterspeler Pogba. In de Spaanse competitie loopt het wel vlot voor Michy Batshuayi. Hij stond voor het eerst in de basis en was meteen goed voor een doelpunt. ‘Batsman’ zette zo ook een uniek record neer, want hij is nu de eerste speler in deze eeuw die kon scoren in vier verschillende Europese topcompeties: Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Kunnen Lukaku en Fellaini hem afstoppen?

Het wedstrijdcommentaar is van Bart Raes en Geert De Vlieger. Gilles De Coster ontvangt in de studio Jacky Mathijssen en Bob Peeters voor de wedstrijdanalyse. Daarnaast zijn er ook nog uitgebreide samenvattingen van de overige wedstrijden uit de groepsfase.

UEFA Champions League: Manchester United vs. Valencia - om 20.30 live op ZES

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde