Skip to Content
Dwayne The Rock Johnson maakt comeback in WWE: Smackdown op ZES

Dwayne The Rock Johnson maakt comeback in WWE: Smackdown op ZES

Een steengoede WWE: Smackdown, morgen om 00u30 op ZES

Dwayne 'The Rock' Johnson keert na 6 jaar terug naar WWE: Smackdown. De worstelshow met een hoog entertainment, en zo mogelijk nog hoger Amerika-gehalte.

De The Fast and Furious-acteur bevestigde het nieuws zelf via zijn Twitterkanaal met de woorden: "FINALLY...I come back home to my @WWE universe. There's no greater title than the people's champ. And there's no place like home."

Hoewel Johnson al sinds 2013 niet meer actief deel uitmaakte van de WWE: Smackdown entourage, was hij nooit helemaal weg te slaan uit de show. The Rock was voor het laatst te zien (zowel in als uit de ring) in de show in 2016.

Naast The Rock komen er nog wat bekende worstelaars voorbij in dit seizoen van de spektakelshow, waaronder Brock Lesnar, WWE kampioen Kofi Kingston, Becky Lynch en Charlotte Flair.

The Rock in WWE Smackdown, morgen om 00u30 op ZES.

 

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde