Skip to Content
Glitter, glamour en awards tijdens The Emmy Awards op zondag 22 september op ZES

Glitter, glamour en awards tijdens The Emmy Awards op zondag 22 september op ZES

USA All Day met The Emmys op ZES

The Emmys, de Amerikaanse prijzen die worden uitgereikt om buitengewone prestaties in de televisie-industrie te belonen, zijn er weer. Al sinds 1949 keert de Awardshow jaarlijks terug om sterren in de bloemetjes te zetten en zoals steeds gebeurt dit met grootse glitter en glamour. De crème de la crème van de Amerikaanse televisiewereld zetten hun beste beentje voor tijdens The Emmys en ZES kijkt mee.

Net een tikkeltje anders dit jaar is het feit dat er geen presentator of presentatrice aan te pas zal komen, een openingsnummer werd wel beloofd. “Het wordt een show vol verrassingen met veel spectakel en een hoog entertainment gehalte”, aldus de organisatie.

De 71ste editie van The Emmy Awards worden op 22 september in het Microsoft Theater in Los Angeles uitgereikt en zullen op ZES te volgen zijn vanaf zondag 02u00 ’s nachts, voor de niet-nachtuilen is er ook nog de heruitzending op vrijdag 27 september om 20u35 op ZES natuurlijk.

The Emmy Awards, op 27 september om 20u35 op ZES.

 

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde