Skip to Content
Gloednieuwe series Zoo en Supergirl al meteen in première bij nieuwe zender ZES

Gloednieuwe series Zoo en Supergirl al meteen in première bij nieuwe zender ZES

ZES gaat morgen van start om 18u met een driedubbele filmavond

Morgen om 18u is het zover: dan gaat ZES van start, de gloednieuwe zender die je voortaan de klok rond het allerstrafste uit de States brengt. Op de opening night van ZES wordt de televisionele komst van het beste uit de States gevierd met een driedubbele filmavond. ZES wordt morgen filmisch afgetrapt met de familiefilm Harry Potter and the Chamber of Secrets, gevolgd door de donderdagse actiefilm Tron: Legacy. De filmklassieker Cocktail sluit de eerste avond van ZES af.

ZES brengt de Vlaamse kijkers dit weekend al meteen de heldendaden van het geweldige nichtje van Superman in het nieuwe Supergirl en ook Zoo, de reeks die in de Verenigde staten in de zomer van 2015 de best bekeken serie was, kunnen Vlaamse kijkers volgende week al bij ZES ontdekken. Zoo, de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en werd onder handen genomen door de producers van ‘Mission Impossible’. Wegens groot succes bestelde CBS zopas een derde seizoen van de reeks. Overal ter wereld vinden er plots gruwelijke dierenaanvallen plaats. Jackson Oz en zijn team moeten het raadsel achter deze bloedstollende pandemie zien te ontsluieren, voordat het dierenrijk dat van de mens ten onder brengt.

Supergirl werd dan weer gecreëerd door de producers van succesvolle superheldenseries als ‘The Flash’ en ‘Arrow’ en werd in de VS goed onthaald door zowel critici als het grote publiek. Op de Critic's Choice Awards won de serie de titel van “meest beloftevolle nieuwe serie” én de publieksprijs voor “beste nieuwe tv-drama”. Melissa Benoist, bekend van o.a. Glee, Homeland en The Good Wife, neemt de rol van Supergirl op zich. Het tweede seizoen is reeds ingeblikt en gaat in de VS van start in oktober 2016. Melissa Benoist is te zien als Kara Zor-El, het nichtje van Superman dat haar superkrachten jarenlang verborgen hield voor de buitenwereld. Beetje bij beetje transformeert Kara in een superheldin die waakt over National City en haar inwoners beschermt van het kwaad.

Beide series worden uitgezonden in marathonuitzendingen. Supergirl gaat zondag 9/10 om 17u00 van start en Zoo is vanaf volgende week vrijdag 14/10 om 20u30 te bekijken.

Vanaf morgen tovert ZES de Vlaamse huiskamers om tot een knusse bioscoop en verwent het de kijkers de klok rond met de populairste Amerikaanse films en series. Wegzakken in de luie zetel voor een dagelijkse tête-à-tête met de grootste Hollywoodsterren van vroeger en nu wordt dankzij ZES voortaan kinderspel. Van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste action en grappigste family films, bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje bigger and better.

Maandag wordt Blockbusterdag bij ZES. De coolste classics die je opnieuw tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgen, passeren dan weer op dinsdag de revue. Woensdagavond is family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin, denk aan Puss in Boots of Harry Potter. Oppassen op donderdag, want dan maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms. Vanaf vrijdag houden marathonuitzendingen van de absolute topserie Zoo je aan het scherm gekluisterd, en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van het nieuwe Supergirl en Arrow in het rond, maar daarna is het niets dan fun met de sappigste sitcoms.

ZES is vanaf morgen terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen.

Contacteer ons
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde