Skip to Content
De Highlights van de Golden Globe Awards 2020, 8 januari op ZES

De Highlights van de Golden Globe Awards 2020, 8 januari op ZES

Dit waren de Golden Globes 2020

Voor zij die niet konden wakker blijven tijdens de live uitzending afgelopen zondag, zendt Zes de Highlights van de glamoureuze awardshow uit op 8 januari. Tijdens de 77ste editie van de uitreiking van de Golden Globe Awards vielen onder andere Brad Pitt, Joaquin Phoenix en Renée Zellweger in de prijzen. De awards voor beste films van 2019 gingen naar Once Upon a Time ... In Hollywood en het oorlogsdrama 1917.

De Cecil B. deMille prijs, voor een gehele filmcarrière ging dit keer naar Tom Hanks. Ook Ellen DeGeneres, bekend van haar talkshow The Ellen DeGeneres Show, viel in de prijzen. De Amerikaanse comediènne/presentatrice/actrice/activiste ging naar huis met de Carol Burnett Award, voor prestaties in de televisiewereld.

De prijsuitreiking werd gepresenteerd door Brits acteur en komiek, Ricky Gervais, die geen blad voor de mond nam en enkele actuele thema's in de kijker zetten, waaronder de bosbranden in Australië.

Highlights van de Golden Globe Awards 2020, 8 januari om 20u35, op ZES.

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde