Skip to Content
Play6 telt af naar de 94ste uitreiking van de Oscars®

Play6 telt af naar de 94ste uitreiking van de Oscars®

Woensdag 30 maart kan je terecht op Play6 voor een uitgebreide samenvatting

Play6 draagt de beste Amerikaanse films hoog in het vaandel en is dan ook helemaal klaar voor hét filmmoment van het jaar. Op zondag 27 maart is het weer zover en staat Hollywood in rep en roer voor de uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen: ​ de OSCARS® in het Dolby Theatre in Hollywood.

In opbouw naar de spannende uitreiking staat Play6 op zaterdagavond 26 maart volledig in het teken van de Academy Awards®: met de Oscarswinnende films Inception en American Beauty.

Op woensdag 30 maart brengt Play6 ook dit jaar een overzicht van alle highlights en opvallendste momenten uit de prestigieuze awardshow.

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde