Skip to Content
The Bold and the Beautiful vanaf 3 september dagelijks ook op ZES

The Bold and the Beautiful vanaf 3 september dagelijks ook op ZES

Vanaf maandag 3 september is de bekendste Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful ook dagelijks in Vlaanderen te zien op ZES. De film- en seriezender zal om 09.00 uur starten met aflevering 7453. Omstreeks 12.30 uur zal de aflevering van die ochtend elke dag herhaald worden. De dagelijkse tv-reeks was enkele maanden niet in Vlaanderen te zien, maar ook ZES maakt nu opnieuw vaste afspraak. ZES is terug te vinden bij Telenet op kanaal 14, bij Proximus op kanaal 16 bij TV Vlaanderen op kanaal 9 en bij Orange op kanaal 9.

ZES verwent de kijkers de klok rond met de populairste Amerikaanse films en series: “Bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje ‘bigger and better’. Net daarom past deze nieuwe dagelijkse afspraak met de Amerikaanse soap bij uitstek ideaal ook in ons zendschema”, zegt adjunct-programmadirecteur Miguel Casier. “The Bold and the Beautiful betekent voor ZES een mooie volgende stap in het verdere succes van de jonge zender. Het is nu onze hoogste prioriteit om het komende jaar elke ochtend en middag continuïteit te garanderen voor de vele trouwe Vlaamse kijkers van The Bold and the Beautiful."

 The Bold and the Beautiful kwam in de Verenigde Staten voor het eerst op het scherm op 23 maart 1987 en is ondertussen al een van de meest gelauwerde, bekroonde en bekeken soapseries ter wereld. De combinatie van een sterke cast, aangrijpende verhaallijnen, complexe personages en een uitstekende productie hebben geleid naar internationaal succes. De spraakmakende soap wordt uitgezonden in meer dan 100 landen en wordt wereldwijd gevolgd door miljoenen kijkers. The Bold and the Beautiful heeft bovendien het Guinness World Record van meest populaire daytime soap op zijn naam staan.

Bradley Bell is uitvoerend producent en hoofdschrijver van The Bold and the Beautiful, waarvoor hij maar liefst 13 Daytime Emmy Awards heeft ontvangen, waaronder meerdere Emmy's voor Outstanding Drama Series en Outstanding Drama Series Writing. Naast zijn werk voor The Bold and the Beautiful, creëerde Bell ook de zustersoap The Young and the Restless, die al meer dan 45 jaar wordt uitgezonden. In januari 2019 viert The Bold and the Beautiful zijn 8000ste aflevering en in maart blaast het programma maar liefst 32 kaarsjes uit.

 

Afleveringsinhouden

 

Maandag 3 september 09u00 - 7453

Eric zet een stap in zijn herstelproces en bewijst Quinn dat hij weer iets kan doen dat hem dierbaar is. Sasha geeft Zende het begrip en de aandacht die hij van Nicole niet krijgt. In plaats van zich bezig te houden met zijn problemen met Nicole, heeft Zende andere plannen. Wyatt licht Quinn en Eric in over de bruiloft van Bill en Brooke en vertelt hun over het geheime plan.

Dinsdag 4 september 09u00 - 7454

Eric confronteert Ridge, Steffy, Brooke en Pam met hun plan Forrester Creations over te nemen. Hij verrast ze vervolgens met een belangrijke aankondiging. De spanning hangt in de lucht als Steffy en Wyatt elkaar voor het eerst sinds hun relatiebreuk weer zien. Zende ontwaakt uit zijn roes en moet dealen met de realiteit.

Woensdag 5 september 09u00 - 7455

Ondanks haar ruzie met Zende is Nicole vastbesloten Maya en Rick te helpen met hun kinderwens. Zende is kapot van verdriet. Sasha probeert hem op te beuren, maar hij kan alleen aan Nicole denken. Nu ze onder één dak wonen, proberen Wyatt en Ivy hun meningsverschillen opzij te zetten. Steffy neemt een drastische stap om verder te gaan met haar leven zonder Wyatt.

Donderdag 6 september 09u00 - 7456

Sasha's hoop om weer samen te komen met Zende wordt de kop ingedrukt als hij terug wil naar Los Angeles om zijn excuses aan te bieden. Zende hoopt dat Nicole hem opnieuw wil vergeven. Maya geeft haar zus de mogelijkheid om zich terug te trekken, maar Nicole wil doorgaan. Steffy zet de volgende stap in haar relatie met Liam en trekt bij hem in.

Vrijdag 7 september 09u00 - 7457

Steffy en Liam koesteren hun liefde voor elkaar. Nicole heeft spijt van haar ruzie met Zende en is bang dat Sasha opnieuw misbruik maakt van de situatie. Als ze hoort dat Zende op weg is naar Los Angeles, besluit ze hem te verwelkomen op de luchthaven. Sasha gebruikt de laatste minuten van de vlucht om Zende te vertellen wat ze voor hem voelt.

Maandag 10 september 09u00 - 7458

Brooke licht Katie in over de toestand met Bill en Ridge. Nu Quinn tijdelijk aan het roer staat bij Forrester Creations, onthult ze de plannen voor de komende modeshow. Ridge ziet zijn kans schoon om haar belachelijk te maken. Bill brengt een bezoekje aan Brooke om duidelijk te maken dat hij nog steeds met haar wil trouwen. Brooke wil daar wel een voorwaarde aan stellen.

Dinsdag 11 september 09u00 - 7459

Maya geeft Nicole relatieadvies. Sasha kiest partij voor Zende en troost hem na zijn aanvaring met Nicole. Katie brengt een onverwachts bezoekje aan Eric. Quinn probeert Wyatts huwelijk te redden door Steffy een belangrijke carrièrekans te geven.

Woensdag 12 september 09u00 - 7460

Maya voelt zich verantwoordelijk voor de problemen tussen Zende en Nicole. Rick steekt haar een hart onder de riem. Zende biedt Nicole zijn excuses aan en realiseert zich dat er nog meer is waar hij spijt van heeft. Met één telefoontje verleent Eric Katie een gunst. Quinn veroorzaakt onrust binnen Forrester Creations als ze aankondigt de rol van Ridge over te nemen bij de komende modeshow.

Donderdag 13 september 09u00 - 7461

Niet iedereen steunt Quinn bij de laatste voorbereidingen op de modeshow. Wyatt en Ivy moedigen haar aan vooral met haar eigen plannen verder te gaan. Katie gaat opnieuw op bezoek bij Eric. Hij nodigt haar uit om samen de modeshow te bekijken. Ridge besluit de presentatie van Quinn te saboteren.

Vrijdag 14 september 09u00 - 7462

Ridge krijgt het deksel op de neus als zijn sabotageplan mislukt. Hij probeert geen verder gezichtsverlies te lijden. Wyatt en Ivy willen van Steffy horen dat ze fout zat met haar mening over Quinn. Zende adviseert Sasha uit de buurt te blijven van Nicole. Katie verrast Eric met haar gevoelens over zijn huwelijk met Quinn.

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde