Skip to Content
Topreeks Zoo morgen in première bij ZES

Topreeks Zoo morgen in première bij ZES

ZES brengt morgen marathonuitzending van gloednieuwe reeks Zoo

Vanaf morgen kunnen Vlaamse kijkers het nieuwe Zoo, de reeks die in de Verenigde staten in de zomer van 2015 de best bekeken serie was, bij ZES ontdekken in een heuse marathonuitzending.

Zoo, de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en werd onder handen genomen door de producers van ‘Mission Impossible’. Wegens groot succes bestelde CBS zopas een derde seizoen van de reeks. 

Overal ter wereld vinden er plots gruwelijke dierenaanvallen plaats. Jackson Oz en zijn team moeten het raadsel achter deze bloedstollende pandemie zien te ontsluieren, voordat het dierenrijk dat van de mens ten onder brengt.

ZES brengt morgenavond afl.1 t.e.m.4 van het gloednieuwe Zoo vanaf 20u35

 

Contacteer ons
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde