Skip to Content
ZES brengt populaire Amerikaanse spektakelworstelen naar Vlaanderen

ZES brengt populaire Amerikaanse spektakelworstelen naar Vlaanderen

De USA. All day-zender stapt vanaf morgen in de ring met WWE: Raw & Smackdown

SBS Belgium zal voortaan de vlaggenschepen van WWE, de programma’s Raw® en SmackDown®, in België uitzenden. Vanaf morgen zal ZES elke woensdag een één uur durende versie van Raw uitzenden om 22u30, gevolgd door een één uur durende versie van SmackDown om 23u30, allebei met Nederlandse ondertitels.

“ZES staat voor opwindend, ontspannend en actievol entertainment, en dat is precies wat Raw en SmackDown van WWE te bieden hebben,” zegt Miguel Casier, Hoofd Programmatie bij ZES. “Bovendien is WWE een populaire, typisch Amerikaanse competitie die perfect past bij ons profiel van ‘USA all day’.”

Story image

“SBS deelt de visie en passie van WWE om fans te betrekken en te entertainen,” zegt Stefan Kastenmüller, WWE SVP & Group General Manager EMEA. “Dit partnerschap, waardoor we Raw en SmackDown kunnen uitzenden, laat ons toe om actievol en gezinsvriendelijk entertainment aan te bieden en ons bereik in België te vergroten.”

WWE: Raw - Morgen om 22u30 op ZES, gevolgd door WWE: Smackdown om 23u25

Over WWE

WWE, een openbare handelsvennootschap (NYSE: WWE), is een geïntegreerde mediaorganisatie en een erkend leider op het vlak van wereldwijd entertainment. Het bedrijf omvat een portfolio van ondernemingen die 52 weken per jaar originele content creëren en leveren aan een wereldwijd publiek. WWE staat voor gezinsvriendelijk entertainment op al zijn platforms: televisie, pay-per-view, digitale media en gedrukte pers. De gezinsvriendelijke programma’s van WWE zijn wereldwijd te bekijken in meer dan 800 miljoen huishoudens, in 25 talen. WWE Network, het allereerste topnetwerk dat 24/7 beschikbaar is en live pay-per-view, een vast programmaschema en een reusachtige video on demand-bibliotheek omvat, is momenteel beschikbaar in meer dan 180 landen. Het bedrijf is gevestigd in Stamford, Connecticut, en heeft kantoren in New York, Los Angeles, Londen, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai, München en Tokio.

Bijkomende informatie over WWE (NYSE: WWE) kunt u vinden op wwe.com en corporate.wwe.com. Voor informatie over onze wereldwijde activiteiten kunt u surfen naar http://www.wwe.com/worldwide/.

 

 

 

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde