Skip to Content
ZES pakt vanaf morgen uit met de week van de OSCARS®

ZES pakt vanaf morgen uit met de week van de OSCARS®

Van 25 februari t.e.m. 3 maart.

ZES staat garant voor de beste Amerikaanse films en series en kijkt dan ook uit naar hét filmmoment van het jaar. Op zondag 26 februari is het weer zover en staat Hollywood in rep en roer voor de uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen: de OSCARS. Van 25 februari tot en met 3 maart richt ook ZES zijn spotlights op de Academy Awards en zal de zender gehuld zijn in een gouden look and feel die volledig in het teken van de OSCARS staat. Elke dag wordt er een film die een OSCAR in de wacht wist te slepen uitgezonden, zoals bv. Steven Spielbergs beklijvende meesterwerk Schindler’s List, het waargebeurde drama Erin Brockovich of de perfecte feel good movie As Good As It Gets. Op vrijdag 3 maart wordt de week afgesloten met een samenvatting van de uitreikingsceremonie.

Sinds de start van ZES op 6 oktober, is de jongste zender van Vlaanderen in tussentijd uitgegroeid tot de grootste onder de kleinere tv-kanalen. Met een gemiddeld all day marktaandeel van 2.1% op VVA 18-54, scoort ZES stevig boven de beoogde 1 procent en doet de USA. all day-zender het beter dan zijn rechtstreekse concurrenten.

Ook later op het voorjaar heeft ZES nog een hoop Amerikaans tv-geweld in petto. Vanaf midden april maakt het tweede seizoen van de topserie ZOO je beeldbuis weer onveilig en in mei gaan nieuwe afleveringen van Hawaii Five-0 van start. In het najaar flitst Supergirl opnieuw voorbij in het tweede seizoen, ziet het gloednieuwe CSI Cyber het licht en worden er nieuwe afleveringen van Blue Bloods uitgezonden. Want ZES blijft gaan voor USA, all day, all the way.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde