Skip to Content
ZES doopt april om tot supermaand met de stoerste superhelden

ZES doopt april om tot supermaand met de stoerste superhelden

Vanaf morgen Superveel Superheroes op ZES

Vanaf morgen wordt ZES omgedoopt tot superzender, met elke dag superheldenfilms –en series in prime time. Onder het motto “superveel superheroes” krijg je de hele maand april de beste superhelden –en heldinnen te zien op ZES – allemaal rechtstreeks uit de USA uiteraard. Op maandag start het nieuwe seizoen van Gotham, op dinsdag is Supernatural te zien op ZES en op woensdag spelen vier weken lang de beste superheldenfilms. Op donderdag is het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow te zien en Smallville sluit op vrijdag de werkweek af. Op zaterdag is Supergirl terug met gloednieuwe afleveringen en op zondag is er opnieuw een spannende, supernaturalfilm.

Ook de ZES-baseline draagt de hele maand lang een superjasje, met “Superveel Superheroes” staat april in de kijker als supermaand.

De maand wordt afgetrapt op maandag 1 april (neen, dit is geen mop) door het nieuwe seizoen van Gotham. In een wereld voor het bestaan van de superheld Batman krijgen de inwoners van Gotham City te maken met heel wat superschurken. James Gordon blijft strijden tegen de criminaliteit. Ook dinsdag staat er een sterke serie op het programma, in het nieuwe seizoen van Supernatural gaan de broers Sam en Dean de strijd weer aan met bovennatuurlijke gangsters die zich op aarde verschuilen.

Elke woensdagavond van april is er een spannende superheldenfilm, de eerste superheldin van de maand is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Als Catwoman balanceert Halle Berry met haar katachtige intuïtie op de grens van goed en kwaad.

Donderdag is het de beurt aan de Legends of Tomorrow om de avond te vullen, in het derde seizoen van de serie reizen de Legends weer door de tijd om de bad guys te pakken te krijgen. Op vrijdag zorgen Clark Kent en Lois Lane in Smallville voor een superheldhaftige afsluiter van de werkweek. De jonge Clark Kent neemt het op tegen allerlei kwaad en wordt stilaan klaargestoomd om zijn rol als Superman in te vullen.

Zaterdag is het dan weer de beurt aan een erg straffe madam, Supergirl. Het nichtje van Superman kan perfect haar mannetje staan en toont dat ook in het nieuwe seizoen van de reeks. Geen kwaad is te groot voor deze powerchick.

Zondag schakelen we eventjes over naar de supernatural vibes met elke zondagavond een spannende film. Op zondag 7 april staat er meteen een première op het menu, namelijk die van The Conjuring. In de huiveringwekkende horrorfilm kruipen Patrick Wilson en Vera Farmiga in de huid van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Het koppel schiet te hulp wanneer een gezin door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt ...

Maandag om 20u35: Gotham
​Dinsdag om 20u35: Supernatural
Woensdag om 20u35: Catwoman met o.a. Halle Berry
​Donderdag om 20u35: DC Legends Of Tomorrow
Vrijdag om 20u35: Smallville
Zaterdag om 20u30: Supergirl
Zondag om 20u35: de première van The Conjuring met o.a. Patrick Wilson

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde