Skip to Content
ZES duikt vanaf 5 juli in de wereld van de e-sports

ZES duikt vanaf 5 juli in de wereld van de e-sports

Bij gebrek aan grote sportevenementen deze zomer zet ZES vanaf zondag 5 juli in op een ander soort sport, ééntje die zich perfect houdt aan de social distancing-regels: e-sports. Livestreams, online gamingevents en toernooien schieten als paddenstoelen uit de grond en de professionele gaming community wint jaar na jaar aan populariteit. Daarom volgt ZES de beste gamers ter wereld tijdens het wereldkampioenschap Fortnite en FIFA van afgelopen jaar en zet het alle hoogtepunten op een rijtje in Inside Fortnite World Cup en FIFA E-world Cup Highlights.

Het WK Fortnite was vorig jaar hét gaming event van de laatste jaren. Miljoenen gamers volgden de Battle Royale-shootergame live op Twitch, Youtube en op Fortnite zelf. In de eerste aflevering staat de openingsdag van het wereldkampioenschap centraal met interviews met de organisatoren en enkele professionele spelers. Aflevering 1 is te zien op ZES op zondag 5 juli om 00.20. Ook de voetbalgame FIFA kan rekenen op heel wat fans. In de eerste aflevering – op zaterdag 11 juli om 00.10 - nemen enkele van de beste pro-gamers het tegen elkaar op tijdens de knockoutfase van het WK. Wie komt als winnaar uit de bus?

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde