Skip to Content
Topseries Zoo en Supergirl al meteen in première bij nieuwe zender ZES

Topseries Zoo en Supergirl al meteen in première bij nieuwe zender ZES

ZES gaat van start met gloednieuwe series Zoo en Supergirl

Op zes oktober gaat de nieuwe zender ZES van start. ZES brengt de Vlaamse kijkers al meteen de heldendaden van het geweldige nichtje van Superman in het nieuwe Supergirl en ook Zoo, de reeks die in de Verenigde staten in de zomer van 2015 de best bekeken serie was, kunnen Vlaamse kijkers al meteen bij ZES ontdekken. Zoo, de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en werd onder handen genomen door de producers van ‘Mission Impossible’. Wegens groot succes bestelde CBS zopas een derde seizoen van de reeks. Overal ter wereld vinden er plots gruwelijke dierenaanvallen plaats. Jackson Oz en zijn team moeten het raadsel achter deze bloedstollende pandemie zien te ontsluieren, voordat het dierenrijk dat van de mens ten onder brengt.

Supergirl werd dan weer gecreëerd door de producers van succesvolle superheldenseries als ‘The Flash’ en ‘Arrow’ en werd in de VS goed onthaald door zowel critici als het grote publiek. Op de Critic's Choice Awards won de serie de titel van “meest beloftevolle nieuwe serie” én de publieksprijs voor “beste nieuwe tv-drama”. Melissa Benoist, bekend van o.a. Glee, Homeland en The Good Wife, neemt de rol van Supergirl op zich. Het tweede seizoen is reeds ingeblikt en gaat in de VS van start in oktober 2016. Melissa Benoist is te zien als Kara Zor-El, het nichtje van Superman dat haar superkrachten jarenlang verborgen hield voor de buitenwereld. Beetje bij beetje transformeert Kara in een superheldin die waakt over National City en haar inwoners beschermt van het kwaad.

Beide series worden uitgezonden in marathonuitzendingen. Supergirl gaat op 9/10 om 17u00 van start en Zoo is vanaf 14/10 om 20u30 te bekijken.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde