Skip to Content
ZES pakt in het najaar uit met straffe topseries Supergirl, DC's Legends of Tomorrow en CSI: Cyber

ZES pakt in het najaar uit met straffe topseries Supergirl, DC's Legends of Tomorrow en CSI: Cyber

Sinds de start van ZES op 6 oktober haalt de jongste zender van Vlaanderen een gemiddeld all day marktaandeel van 2.2% op VVA 18-54. ZES scoort hiermee stevig boven de beoogde 1 procent en blijkt een geduchte tegenstander voor zijn rechtstreekse concurrenten.

Dit najaar heeft ZES nog een hoop nieuwe superhelden in petto. Vanaf eind september flitst Supergirl opnieuw voorbij in het tweede seizoen en het langverwachte DC's Legends of Tomorrow maakt vanaf november zijn opwachting. De reeks is ontstaan uit de superheldenseries Arrow en The Flash en draait rond de avonturen van tijdreiziger Rip Hunter die de strijd aangaat met de onsterfelijke schurk Vandal Savage. Op 6 oktober viert ZES zijn eerste verjaardag met de komst van het gloednieuwe CSI: Cyber, een spin-off van het succesvolle CSI. De USA all day-zender zal in de toekomst bovendien nog meer inzetten op Amerikaanse topreeksen. Vanaf komende winter zullen de nieuwe afleveringen van The Blacklist te zien zijn op ZES.

Maandag zendt ZES nog steeds de beste blockbusters uit en op dinsdag passeren classics de revue. Woensdagavond staat voor family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin. Op donderdag is het nog steeds oppassen geblazen, want dan maakt ZES je beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms en thrillers. Vrijdagavond is het tijd voor marathonuitzendingen van absolute topseries en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime reeksen. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van Supergirl en DC's Legends of Tomorrow in het rond, daarna is het fun met de sappigste sitcoms.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde