Skip to Content
ZES staat een week lang in het teken van de OSCARS®

ZES staat een week lang in het teken van de OSCARS®

26 februari t.e.m. 4 maart

ZES draagt de beste Amerikaanse films hoog in het vaandel en is dan ook helemaal klaar voor hét filmmoment van het jaar. Op zondag 4 maart is het weer zover en staat Hollywood in rep en roer voor de uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen: de OSCARS®. Van 26 februari tot en met 4 maart richt ook ZES zijn spotlights op de Academy Awards en wordt er elke dag een film die een OSCAR® in de wacht wist te slepen uitgezonden. Denk o.a. aan The Curious Case of Benjamin Button, het bloedstollende The Departed en de beklijvende klassieker Rain Man. Op woensdag 7 maart zendt ZES de highlights van de uitreikingsceremonie uit.

Later dit voorjaar pakt ZES nog uit met de gloednieuwe serie MacGyver. De remake onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat. Wanneer hij gerekruteerd wordt door een geheime organisatie, moet hij zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. Duct tape to the rescue! Wat staat er verder nog op het programma? Het derde (en inmiddels ook laatste) seizoen van de topserie Zoo en nieuwe afleveringen van Supernatural en Smallville.

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde