Skip to Content
ZES telt vanaf morgen af naar de OSCARS© met 9 Oscarwinnende films

ZES telt vanaf morgen af naar de OSCARS© met 9 Oscarwinnende films

Op woensdag 27 februari is er een uitgebreide samenvatting van de 91ste Academy Awards

In opbouw naar de spannende uitreiking van de OSCARS© staan er vanaf morgen enkel en alleen maar films die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen op het menu van ZES. Van de winnaars in de categorie van ‘Beste Film’ tot de winnaars in de categorie voor ‘Beste Muziek’, allemaal krijgen ze hun moment van glorie. Elke dag - van maandag 18 februari tot en met dinsdag 26 februari - shinen de grootste sterren in maar liefst negen films op het televisiescherm: Dead Man Walking (18/2), The Alamo (19/2), The Silence of the Lambs (20/2), Thelma & Louise (21/2), The Hurt Locker (22/2), The Blind Side (23/2), Black Hawk Down (24/2), Good Will Hunting (25/2) en Birdman (26/2).

Op woensdag 27 februari brengt ZES ook dit jaar een overzicht van alle highlights en opvallendste momenten uit de prestigieuze awardshow. De ceremonie zelf vindt plaats op 24 februari in het Dolby Theatre in Hollywood.

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde