Skip to Content
ZES zendt morgen alle hoogtepunten van The Emmy Awards 2018 uit

ZES zendt morgen alle hoogtepunten van The Emmy Awards 2018 uit

Op vrijdag 21 september om 20.35

Morgen, op vrijdag 21 september, zet ZES het weekend in stijl in met een uitgebreide samenvatting van de 70ste editie van The Emmy Awards 2018. Alle hoogtepunten komen aan bod tijdens de uitzending. De meest uitzonderlijke televisieprestaties kregen eerder deze week, op maandag 17 september, opnieuw hun moment in de spotlights, maar wie sleepte de meeste beeldjes in de wacht?

Dit jaar vond de uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse awardshow plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. Michael Che en Colin Jost, beiden onder meer bekend van Saturday Night Live, waren de gastheren van dienst. Eén van de grootste kanshebbers met maar liefst 22 nominaties was de HBO-reeks Game Of Thrones.

Samenvatting van The Emmy Awards 2018 – Op vrijdag 21 september om 20.35 op ZES

Over Play6

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play6
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde